Om licensen

Du behöver en licens för att få tillgång till fortbildningsmaterialet i portalen. Klicka på fliken "Registrera" och fyll i de efterfrågade uppgifterna. Vi kontrollerar att uppgifterna är kompletta och aktiverar därefter din licens.

Licensen är personlig och materialet får därför bara användas av licensinnehavaren. Licensen gäller under ett års tid efter aktivering. Du måste därefter aktivt förnya den. Du kommer att få ett påminnelsemejl innan tiden för din licens löper ut.

 

När din licens har aktiverats hittar du utbildningsmaterialet under fliken “Delkurserna”. Materialet är kopplat till TYAs fortbildningshäften. För närvarande finns material kopplat till de obligatoriska målen för delkurs 1 och 3. Innehållet kommer efter hand att utökas.

 

Pris

Licensen kostar 2000 kr per år exkl. moms.

För anställda på TYA-anslutna företag och gymnasieskolor är priset 1000 kr per år exkl. moms.

Om portalen

Portalen innehåller material som kompletterar TYAs fortbildningshäften och som hjälper dig att lägga upp och genomföra dina egna fortbildningskurser.
LÄS MER

Om licensen

Du behöver en licens för att få tillgång till fortbildningsmaterialet i portalen. Licensen gäller under ett år.
LÄS MER

Körning i cirkulationsplats

Nytt filmmaterial till delkurs 1.

LÄS MER

Film i YKB-portalen

Nu finns en första film att ladda ner ifrån YKB portalen. Den heter ”Drivlinan” och ligger under innehållet i Delkurs 1.

LÄS MER
ALLA NYHETER